2.12.2012

Tokoilua talvisäässä

Jei talvi tuli vihdoin! Ihanaa kun ainakin hetkeksi päästiin eroon näistä kurakeleistä. :)

Lunalla alkoi viime viikolla juoksu, joten ollaan jouduttu kotona treenailemaan tokoa ja agia. Tämä on nyt Lunan toinen juoksu, ja ensimmäisestä juoksusta poiketen Luna on nyt ollut poikkeuksellisen alakuloinen. Voi toki johtua myös siitä ettei Luna ole päässyt harrastamaan ja tapailemaan koirakavereita kuten normaalisti, mutta miten vain niin itsestä silti kovin surulliselta tuntuu kun toinen on selvästi vähän maassa. :(

Tänään käytiin kuitenkin vähän riehumassa läheisessä puistossa ja siinä samassa harjoiteltiin tokoliikkeitä. Kuvaajakin oli mukana niin saatiin pitkästä aikaa uutta matskua. 


 Seuraaminen

Maahanmeno liikkeestä

Seisominen liikkeestä

Estehyppy


Ollaan me varmaan jonkun verran kehitytty niistä edellisistä videoista. Vielä kun saadaan paikallamakuu kuntoo niin enköhän uskalla jo ilmottautuu virallisiin!

4 kommenttia:

 1. Kiva lukea täältä missä vaiheessa Luna on kehityksessään menossa, me kun tullaan tälleen vähän perässä joka asiassa ;) Muistatko koska Lunalla oli ekat juoksut? Milalla oli kesäkuussa, ja mietinkin just että koskahan sillä alkaa toiset.

  Hitsi kun kone on taas niiiin hidas niin hidas, ettei pysty kattomaan videoita. Palaan joskus paremmalla ajalla asiaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täh miten niin perässä?! Musta tuntuu että me ollaan vähän hitaita, Luna on vielki tuollane laiheliini. Ja teillähän näyttää niin komialta toi teidän agility-harrastuksenkin kulku tällä hetkellä! Täytyy myöntää et nyt oon ite keskittyny enemmän tokoon, kun haluaisin alo-liikkeet kuntoon.. Ja minä joka sanoin etten kyllä ikinä virallisiin osallistu!

   Lunalla alko ekat juoksut huhtikuun puolessä välissä, ja nyt puolitoista viikkoa sitten alkoi nämä toiset. Olin vähän yllättynyt, koska meidän toisella shelttinartulla on juoksut ollut paljon harvemmin. oO

   Poista
  2. No Lunalla alko juoksut ennen Milaa ja tukka tippu ennen Milaa ja nyt sillä taitaa kasvaa jo uutta tilalle! Mila tulee näissä kaikissa vähän jäljessä, mun täytyy vaaan lukea teen juttuja ja tiiän mitä odottaa ja koska Milallaki vois alkaa juoksut tai karvanlähtö ;) Mutta ai Lunalla alko jo niin ajoissa eka juoksu, oho! No meillähän alkaa ehkä toiset sitten vasta kuukauden-parin päästä... :)

   No joo agi sujuu kyllä ihan kivasti, mutta ollaanhan me treenattu teitä enemmän :) Ja tokossa taas Mila osaa ainoastaan nämä sivulletulon :D Eli ei ihan olla treenattu noita ;)

   Poista
 2. Nyt sain videotkin katottua ja teillähän näyttää jo hienolla mallilla olevan liikkeet :) Mä tuskin tuun kummankaan kanssa koskaan tokossa kisaamaan, ehkä voin joskus mölleissä käydä, mutta katotaan nyt josko edes niissä :D

  VastaaPoista