5.12.2012

Mietiskelyä ja koirasuunnitelmia

Mulla on viime aikoina myllertänyt haaveet päässä taas siihen malliin että pakko purkaa tuntoja blogiin!

Eli aiheena tällä kertaa toisen koiran hankkiminen. Mulla on jo jonkun aikaa jyskyttänyt päässä idea koirakaverin hankkimisesta Lunalle, ja koko ajan Lunan vanhentuessa tämä haave vain kasvaa. Syynä toisen koiran hankinnalle on pitkälti se, että haluan Lunalle kaverin ja itselleni näyttelykoiran. Lunahan ei tunnetusti ole näyttelykoira-ainesta, vaikka nyt välillä käydäänkin näyttäytymässä. Minulla on jo siis toko- ja agikoira muttei näyttelykoiraa. Olen oikeastaan vasta tämän vuoden puolella kiinnostunut näyttelyistä, ennen minua ei niinkään koko touhu kiinnostanut.

Olen myös miettinyt mahdollista sijoituskoiraa, mutta minulla kun ei oikein hyviä kokemuksia sijoituskoirasta ole niin olen vähän epävarma sen suhteen. Jos kuitenkin hyvä kasvattaja löytyisi, saattaisin olla valmis ottamaan sijoituskoiran. Kasvattaja varmasti haluaisi koiraa kuljettaa näyttelyissä, ja tässä kohtaa se onnistuisi hyvin kun itsellä nimenomaan kyseiseen hommaan olisi kiinnostusta.

Mutta ei se toisen koiran hankkiminen yksinasuvalle kuitenkaan ihan helppoa ole; kahdelle koiralle on vaikeampi saada hoitopaikka.. Ja nyt en yhtäkkiä keksikään enää muita syitä. On tämä ihmisen mieli oiva kapistus kun se näin hyvin blokkaa negatiiviset ajatukset. Olisi niin ihanaa kun olisi toinen pikku-Luna kotona pyörimässä!

Haave olisi ajankohtainen EHKÄ ensi vuoden loppupuolella tai kesällä 2014. Saa nähdä mihin tämä ajatustyö minut viekään..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti