16.11.2012

Ihmeiden aika ei ole ohi

Olen tässä aiemmin kirjoitellut kesän aikana ilmenneestä syömättömyydestä ja laihtumisesta, ja siitä kuinka olen ollut ihan hermoraunia tämän asian kanssa.

Nyt vajaa pari viikkoa sitten tapahtui jotain aivan käsittämätöntä.

LUNA SÖI KIPON TYHJÄKSI. Ja nuoli vielä moneen kertaan! Tätä on nyt jatkunut jo lähes pari viikkoa, ja nyt kun meillä on ollut äidin koira Usva taas kylässä niin Luna on syönyt Usvankin jämät! Lihaakin on selvästi tullut hieman lisää rungon ympärille ja tämän ovat muutkin huomanneet. Luna myös kerjää taas ja aina kun joku rapisee keittiössä se on viivana ensimmäisenä paikalla.

Kyllä voi ihminen pienestä tulla niin onnelliseksi! Luna alkaa olemaan taas oma normaali itsensä ruuan suhteen. :) Ei ole kyllä mitään tietoa mistä tämä yhtäkkinen muutos johtuu, aistittavissa on kyllä juoksujen alkamista mutta eikös nartuilla esiinny juoksun aikaan lähinnä ruokahaluttomuutta? En tiedä mutta toivottavasti tämä positiivinen kehitys jatkuu! Jos tähän tahtiin mässätään niin joudun pian vähentämään Lunan ruoka-annoksia. ;D

Ollaan myös käyty taas aktiivisesti agilityssä ja tokossa, agilityssä torstaisin ja tokossa sunnuntaisin. Tokossa ollaan otettu vähän takapakkia, paikallaanmakuu ja luoksetulo tuottavat ongelmia kun Luna on alkanut jostain syystä stressata kun jätän sen yksin. Ollaan palattu takaisin perusteisiin, eli lyhyitä paikallaanoloja ja palkkaus ja hitaasti pidennetään aikaa. Joku ihmeellinen mörkökausi menossa.

Agility sen sijaan sujuu mahtavasti. Mentiin eilen jo pientä helppoa rataa (este, putki, putki, rengas ja este) ja Luna suoritti sen ihan mukavasti. Keppejäkin harjoiteltiin, ja Luna selvästi tajuaa jutun idean mutta ei malttaisi suorittaa kaikkia keppejä oikein. Mutta kyllä meistä vielä oiva agilitypari tulee!


Tämmöinen pikkuinen päivitys tällä kertaa, oon vaan niin onnessani!

1 kommentti:

  1. Jee, hienoa kuulla! :) Tuo syömättömyyskin saattoi olla ihan kausittaista, meillä ainakin koirilla on ihan selkeästi huomattavissa aijoittaista syömättömyyttä ja välillä taas kipot tyhjenee alta aikayksikön :) Joskus osaan juoksuihin yhdistää, mutta välillä ei kyllä tule mitään syytä mieleen mistä moinen voisi johtua... Mutta hienoa se on aina kun koira syö hyvin :) Mutta on sekin kamalaa jos on oikein ahne koira ja joutuu vähentämään annoksia vaikka toinen haluaisi vielä lisää :D

    VastaaPoista