23.9.2012

Uutta päivitystä pitkästä aikaa

Viime päivittelystä onkin kertynyt muutama hetki.. Meillä on elelty aikalailla hiljaiseloa viime viikot, ollaan oikeastaan vain käyty tokoilemassa se kerran viikossa ja muuten oltu kotona. Lenkkeilty nyt tietysti ja muuta pientä touhua mitä arkielämään kuuluu.

Ollaan tässä nyt yritetty vaihtaa tätä Lunan ruokavaliota, että saataisiin tyttö edes jotakin syömään. Nyt ollaan menty sillä että aamuisin ollaan syöty lihoja (sika-nauta, naudan maha, sika) + b-vitamiinia ja pellavansiemenöljyä ja iltaisin oon tarjonnu Royal Caninin Convalescence Support Canine -purkkiruokaa tai vaihtoehtoisesti Golden Eaglen aktiivisille koirille suunnattua ruokaa. Iho on jo selkeästi paremmassa kunnossa, ja Luna syökin jo paremmin. Tosin ei vieläkään niin paljon kuin pitäisi tuohon aktiivisuuden tasoon nähden, mutta eteenpäin mennään koko ajan. Ja on tyttö jo hieman kerännyt massaakin! Tosin nyt on turkki tippunut kokonaan niin muiden silmään tuo näyttää vain pienemmältä..
Käytiin tänään myös kääntämässä mätsäreissä Ulvilassa tänään pitkästä aikaa. Huomasi kyllä että viime harjoituksista on se kaksi kuukautta, aika häsläämiseksi meni koko touhu. Luna haki kontaktia ja pomppi kuin jänis (syytän aktiivista tokoilua..), ja muutenkin taso oli kova. Oltiin vielä ekaa kertaa pienien koirien ryhmässä, Luna kun tuon vuoden kuukausi sitten täytti. Eli ensimmäistä kertaa saatiin se sininen nauha eikä sijoitustakaan tullut tällä kertaa. Vähän pettynyt olin, mutta täysin ymmärrettävää kun koira karvaton enkä ole harjoitellut. Ihmisen vika! ;D

Tokoilemassa käytiin myös mätsäröinnin päälle, ja se sentään meni hieman paremmin. Harjoiteltiin estettä ja maahan-seiso sekä istu-seiso -liikkeitä, jotka olikin meille yllättävän vaikeita. Luna on tuollanen vänkyrä, se tykkää steppailla niin paljon eikä millään olis paikallaan. Este meni kyllä paaaaljon paremmin kuin viime kerralla, Luna alkaa jo tajuta idean.Että eipä meillä sen kummempaa.. Yritän vähän aktiivisemmin päivitellä taas, ensi viikolla mennään ehkä mätsäröimään Ikaalisiin niin jos sieltä sitten laitan kertomusta. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti