2.9.2012

Onnistununeet tokoharjoitukset!

Oltiin tänään taas tokoilemassa meidän vakioryhmässä. Tällä kertaa tehtiin kokeenomaisesti liikkeitä, ja oli tosi hienoa huomata että ollaan kehitytty toukokuusta huimasti! Ohjaaja meinas että vielä pienen hienosäädön ja estehypyn opettelemisen jälkeen se ilmottaa meidät kokeeseen. Emmiä uskalla vielä! :D

Annan nyt videoiden puhua puolestaan, eli alla meidän tyylinäytteitä.

Seuraamista

Maahanmeno liikkeestä

Luoksetulo

..Että näin meillä. Loppu kamerasta muistikortin tila niin jäi estehyppy ja liikkeestä seisominen kuvaamatta. Se estehyppy oli aika karmeaa kyllä, Luna kun keksi että 'hei olen vapaana!' ja juoksenteli tervehtimään koirakavereita.. Mutta kyllä me se estekin vielä opitaan! Tuossa seuraamisessakin Luna vielä touhottaa aikalailla, mutta ehkä iän myötä sekin vähenee.Tämä nyt oli tälläinen lyhyt päivitys, olen vaan niin onnessani tästä meidän kehityksestä. Ja kun kerrankin sain kuvaajan mukaani, kiitos vain siskolle! :)

2 kommenttia:

  1. Hienolta näyttää, Luna on oppinut hyvin liikkeitä :) Milan kanssa en ole treenannut mitään toko juttuja, agilityyn ollaan vaan keskitytty... Sofin kanssa tosiaan sitä tokoa nyt treenaan, ja välillä mietin että pitäisikö Milankin kanssa kokeilla... ei kai se pahasta olisi, en kyllä tiedä miten se ikinä jaksaisi keskittyä esim pitkään paikallamakuuseen :D Sofilta se on aina sujunut tosi hienosti, mutta Mila onkin ihan toinen tapaus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! <3 Juu me ollaan aika pitkälti tokoon keskitytty, täällä Kankaanpäässä kun ei alkeisagin ryhmiä ole ollut. Oon aatellut jos menis talvella Poriin alkeisagin kurssille niin vois sitte jatkaa noissa agilityharjotuksissa täällä kun osataan perusteet. Oon kans ihmetelly et kuinka Luna pysyy 2min paikallaan, mut jotenki se senki vaan oppi. :D Ootteks te käyny missä Milan kanssa agissa?

      Poista