30.9.2012

Lunan ensimmäinen möllitoko!

Oltiin tosiaan tänään ekaa kertaa Lunan kanssa 'kisaamassa' möllitokossa Ikaalisissa! Meni oikeastaan paremmin kuin odotin, ottaen huomioon että meidän liikkeet ei kaikki ole vielä läheskään valmiita. Kuvamateriaalia ei tuolta reissulta nyt valitettavasti ole kun oltiin Lunan kanssa kahdestaan liikenteessä.

Tämä reissu oli aikamoista säätöä kun menin ilmottautumaan myös mätsäriin. Jos olisin tiennyt että menevät noin päällekkäin olisin jättänyt mätsärin väliin, ei oikein saatu keskityttyä liikkeisiin ennen kehää. Mutta selvittiin kuitenki kunnialla suurimmaksi osaksi. :)

Eli meidän tulokset:

1. Luoksepäästävyys: 10 (Tämä meni hyvin, jee!)
2. Paikalla makaaminen: 5 (Tästä olisi oikeassa tokossa tullut nolla, koska Luna lähti pois rivistä. Arvasin melkein heti että näin käy, koska vieressämme oli uliseva/ulvola lapinkoira joka vielä tuijotti Lunaa niin Luna tietysti ahdistui. Harmittaa pirusti mutta meni nyt tällä kertaa näin.)
3. Seuraaminen kytkettynä: 9½ (Tästä olen ylpeä! Puolikas meni nähtävästi siitä että pidin hihnaa liian lyhyellä, tyhmä minä ;< )
4. Seuraaminen taluttimetta: 10 (Tästä tuli automaattisesti kymppi, koska vaan jompikumpi tehtiin vapaavalintaisesti)
5. Maahanmeno seuraamisen yhteydessä: 10 (Ei lisättävää. Oon Lunasta ylpee!)
6. Luoksetulo: 10 (<3 Mahtis!)
7. Seisominen seuraamisen yhteydessä: 9½ (Tässä puolikas piste meni Lunan 'kyyristelystä' seisomisen yhteydessä.. Luna on kehittänyt jännän jutun tossa seisomisessa että se menee kyyryyn kun käskytän. On kuulemma tavallista paimenilla? Ei oo ahistuneen näköne tai mitää, kyyristelee vaan vissii 'oottamaan'.)
8. Estehyppy: 7½ (Tässä Luna meni suorilta hypyn jälkee makaamaan..)
9. Kokonaisvaikutus: 10 (On mun tyttö vaan niin hieno!)

Yht. 158p. sija 3/7

Oli tosi palkitsevaa kun ohjaaja kehu lopuksi että Lunasta tulee vielä tosi hyvä kun saan omat maneerit pois (koiraan päin 'kaatumisen' ja sellaset pienet avut). Oon nii ylpee! Mätsärissä saatiin punanen nauha muttei sijotusta. Ei me oikee pärjätä nuiden aikusten koirien keskellä ku Lunalla on niin surkeesti tota massaa ja turkkiakaa ei oo tällä hetkellä. Mut täytyy ny katella jos ikä tois sitä massaaki.

Oltiin tokossakin vielä illalla ja sit siellä käytii läpi noita korjattavia asioita mitä tuolla möllissä tuli esille. Yritettiin kytkeä tota 'kyyristelyä' pois ja takapalkka-harjotuksilla se sitten vähän helpottiki. Mein ohjaajaki oli ihmeissään että mitä tää meidän paimen oikein tekee. :D Mut sitä seki sano että tää on paimenille tyypillistä. Estehyppyyki käytii viel läpi ja seki meni jo paremmin.

Oli kyllä sellanen päivä et huhhuh. Nyt kyllä heräs sellainene kisailuinto tokoa kohtaan kun huomas et hyvin me siellä pärjättiin. Täytyy kattoo jos täs lähellä ois taas josain kohtaa mölliluokkia! Tuossa tuo laps nyt makaa kaikkensa antaneena. Oon niin ylpee Lunasta <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti